Tyttö sekaisin hammaslääkärin jälkeen: ”He leikkasivat huuleni irti!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset voivat olla melko sekavassa olotilassa herätessään nukutuksesta tai ollessaan vahvojen puudutuslääkkeiden alaisena. Eräs äiti sai kokea melko mielenkiintoisia hetkiä ajaessaan tytärtään kotiin viisaudenhampaan poistosta, sillä tytär oli vielä erittäin vahvasti lääkkeiden vaikutuksen alaisena..

Äiti on kuvannut YouTube-videolle tytärtään, joka on viisaudenhampaan poistamisen jälkeen melko pökerryksissä saamistaan lääkkeistä. Tyttö puhuu automatkalla sekavia ja itkee, koska on vakuuttunut siitä, että lääkäri on leikannut hänen huulensa pois ja laittanut tilalle huulipunaa, että tyttö ei huomaisi niiden puuttumista.

Huulten jälkeen keskustelu siirtyy jäätelöön, jota tytön on pakko saada. Kun hän löytää jäätelöpakkauksen vierestään, hän luulee, että lääkärit ovat ampuneet hirven ja haluavat, että tyttö syö nyt hirven jäätelön muodossa. Äiti ei voi muuta tehdä kuin nauraa vieressä huvittuneena ja yrittää lohduttaa itkevää tytärtään.