Kiira Korpi paljasti: ”Kilpaura on virallisesti ohi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi on tänään ilmoittanut kilpauransa olevan virallisesti ohi. Hän kirjoittaa Facebookissa julkaisemassaan päivityksessä niin ilon kuin surun hetkistä pitkällä ja menestyksekkäällä urallaan.

– Mun lähes 20 vuotta kestänyt kilpaura on nyt virallisesti tullut päätökseensä. Koen mahdottomaksi tehtäväksi yrittää sanoin kuvailla sitä ylitsevuotavaa kiitollisuuden tunnetta, joka virtaa sisälläni tässä hetkessä. Olen niin onnellinen siitä miten paljon luistelun kautta olen saanut kokea yhteyttä eri ihmisten kanssa, joskus sanatonta, joskus sanallista, joskus pinnallisempaa, joskus todella syvää, mutta aina niin arvokasta ja ainutkertaista, Kiira Korpi kirjoittaa.

– Koen suurta iloa myös siitä, että olen saanut edustaa kotimaatani eri puolilla maailmaa ja toimia esikuvana lapsille ja nuorille. Sisälläni palaa voimakas liekki, joka edelleen haluaa välittää valoa ja hyvää energiaa luistelun kautta, kenties esiintymällä näytöksissä ja auttamalla nuoria urheilijoita. KIITOS TEILLE KAIKILLE korvaamattomasta tuestanne! Kiira jatkaa.

Kiira Korpi noteerattiin urallaan lukemattomia kertoja kansainvälisten urheilu- ja viihdelehtien sivuilla maailman kauneimpien ja seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Vaalea skandinaavinen kauneus vetosi miehiin ympäri maailmaa.

kiirakorpi_bleacherreport_18102011.png

kiirakorpi01052012

Mun lähes 20 vuotta kestänyt kilpaura on nyt virallisesti tullut päätökseensä. Koen mahdottomaksi tehtäväksi yrittää…

Posted by Kiira Korpi on 27. elokuuta 2015