Mies teloi itsensä vesiliukumäessä – jätti vaimon arpiensa takia!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Espanjan Benidormissa lomaillut pariskunta on hakenut avioeroa aviomiehen ulkonäköongelmien takia. Kahden lapsen isän elämä muuttui sen jälkeen, kun hän loukkasi itsensä VertiGo-vesipuistossa. Mies loukkaantui laskiessaan vesiliukumäkeä alas.

Sen seurauksena sai haavoja kasvoihinsa ja jalkoihinsa. Vaimo Vicki Holbrookin mukaan mies alkoi pitää itseään rumana tapauksen jälkeen. Arvet olivat suuri kolaus miehen itsetunnolle.

Daily Mail -lehden mukaan muuttuneen ulkonäön aiheuttamat paineet aiheuttivat stressiä suhteelle ja pari päätti hakea avioeroa. Jamien mukaan hän ei ole enää viehättävä ja hän toivoo vaimonsa löytävän komeamman miehen.

Vicki on omien sanojensa mukaan ollut järkyttynyt siitä, kuinka paljon miehen persoonallisuus muuttui loukkaantumisen jälkeen. Jamie Norman ei ole päässyt onnettomuudesta yli ja hän suunnittelee turvautuvansa plastiikkakirurgiaan, jotta hän pääsisi arvistaan eroon.