Australia harkitsee pedofiilien kemikaalista kastrointia

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Australian New South Wales harkitsee kemikaalista kastrointia lasten hyväksikäyttäjien kohdalla. Osavaltiossa kemikaaliseen kastrointiin tarkoitettua lääkettä on käytetty jo aiemmin, mutta sitä pidetään edelleen hieman kyseenalaisena.

Kemikaaliseen kastrointiin on liittynyt aiemmin hyvin vahvasti se, että lääkkeen ottaja on vapaaehtoinen ja tietoinen lääkkeen vaikutuksista. Nyt New South Wales kuitenkin harkitsee sitä, että tuomari voisi käyttää lääkkeen antamista rangaistuksena lasten hyväksikäyttäjille, jolloin heidän olisi pakko ottaa lääke.

Tuomari Troy Grant kommentoi Metro-lehden mukaan, että yli 17 prosenttia lasten hyväksikäytöstä tuomituista toistaa rikoksen kahden vuoden sisällä. Lääkkeen ottaminen vähentäisi henkilöiden seksuaalisia haluja ja tekisi seksistä suoriutumisen lähes mahdottomaksi poistamalla erektion saamisen kokonaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat