Johnny Depp ja Alice Cooper perustivat bändin – tässäkö ensimmäinen hitti?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten monet tietävät, Hollywood-tähti Johnny Depp on näyttelemisen ohella mieltynyt myös musiikkiin. Mies onkin nähty vierailevana tähtenä kitaran varressa muun muassa Aerosmithin keikalla. Nyt Depp on perustanut bändin legendaarisen rokkarin kanssa.

The Hollywood Vampires -yhtyeessä soittavat Johnny Depp, kauhurokkari Alice Cooper ja Aerosmithin Joe Perry. Yhtyeen syyskuussa julkaistava debyyttilevy koostuu lähinnä cover-kappaleista, ja sillä tullaankin kuulemaan tulkintoja muun muassa The Whon, Led Zeppelinin, The Doorsin ja Jimi Hendrixin hiteistä.

Deppin, Cooperin ja Perryn lisäksi levyllä esiintyy joukko vieraileviä tähtiä, kuten Paul McCartney, Slash, Marilyn Manson ja Slash. The Hollywood Vampiresin versiointi Alice Cooperin School’s Out ja Pink Floydin Another Brick In The Wall -kappaleista on kuunneltavissa Youtubessa.