Kameramiehen uskomaton moka – törmäsi Usain Boltiin

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urheilijoita kuvatessa monella kameramiehellä on jokin kätevä menopeli allaan, jonka avulla he pysyvät sujuvasti nopealiikkeisten urheilijoiden perässä. Eräs kuvaaja oli tehnyt kuitenkin huonon valinnan yhdistäessään kehnon tasapainonsa ja Segwayn.

Videolta näkyy, miten voittoaan tuulettava Bolt kävelee juoksuradan reunalla ja tervehtii kannustavaa yleisöä. Kameramies ajaa Segwaylla miehen vierelle ja yrittää saada miehen kasvoja lähikuviin. Kuvaaja ajaa kuitenkin liian lähelle ja pyyhkii juoksijan jalat miehen alta Segway-lautansa kanssa.

Miehet kaatuvat selälleen kameramiehen tasapainon pettämisen vuoksi, mutta se ei onneksi lannistanut Boltin mieltä. Hän jatkoi Metro-lehden mukaan tuulettamistaan tapahtuneen jälkeen tyynen rauhallisesti voitettuaan Pekingissä yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailuissa 200 metrin juoksun ennätysajalla 19,57 sekuntia.