Naiset lähdössä ensitreffeille – näin pikkutytöt opastivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ensitreffeille on hyvä valmistautua, mutta välillä se voi olla hankalaa ilman apua. Eräiden naisten apuihin riensi onneksi kolme etevää pikkutyttöä, jotka antoivat naisille vinkkejä tulevia ensitreffejä varten ja meikkasivat heidät näyttämään todellisilta prinsessoilta.

Cosmopolitan on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa naiset pääsevät pikkutyttöjen meikattaviksi. Tytöt valmistelevat naisia ensitreffejään varten, ja naiset ottavat tilanteesta kaiken hyödyn irti kyselemällä heiltä samalla hyviä vinkkejä ja oivaltavia neuvoja iltaa varten.

Sanotaan, että totuus tulee aina lasten suusta, ja niin kävi tälläkin kertaa. Tytöt kertovat naisille, millaisia vaatteita heidän kannattaisi laittaa päälleen ja mistä he tietävät, että pitääkö mies heistä. Yksi nainen saa myös hyvän neuvon, jonka mukaan ruokaa ei kannata ahtaa miehen edessä omaan suuhun niin, että nainen sotkee itsensä.