Yllätysvieraita tulossa? Nutella-kuppikakku syntyy 90 sekunnissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen videobloggaaja on julkaissut Simple Cooking Channel -kanavallaan opastusvideon herkullisen ja helpon Nutella-kuppikakun tekemisestä. Mikroaaltouunissa valmistettava kakku valmistuu 90 sekunnissa.

Kakku syntyy kahdesta raaka-aineesta, nimittäin Nutella-pähkinäkaakaolevitteestä ja yhdestä kananmunasta. Aineet sekoitetaan keskenään kahvikupissa ja sitten kuppi laitetaan mikroaaltouuniin.

Mikroaaltouunin tehosta riippuen kakku valmistuu noin puolessatoista minuutissa. Valmiin kuppikakun koostumus on kohokasmainen. Tätä Nutella-jälkiruokaa on ihastuttavan helppo valmistaa. Kuppikakku on hyvä vaihtoehto, etenkin jos kylään on tullut yllätysvieraita ja haluaa tarjota vieraille kahvin kanssa makean leivonnaisen.