Bakteerikammoisten pakkohankinta: Älypuhelimen puhdistuskone!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tutkimukset ovat osoittaneet, että älypuhelimet ovat varsinaisia bakteeripesäkkeitä. Älypuhelimet keräävät käytössä bakteereja ja ne saattavat olla epäpuhtaampia kuin esimerkiksi paljon käytetyt avaimet.

Mirror-lehden mukaan bakteeriongelmaan on löytynyt tehokas ratkaisu. Älypuhelimille on nimittäin kehitetty oma puhdistuskone. Leivänpaahdinta muistuttava Green Toaster -puhdistaa pöpöt puhelimesta ja lopputuloksena on steriili puhelin.

Green Toasterin käytöstä on julkaistu Youtubessa video. Laitteen kehittäjien mukaan puhdistuskone tuhoaa puhelimesta mikro-organismit UV-valon avulla. Kehittäjät ovat todenneet, että puhelimessa saattaa olla yli 7000 eri bakteeria.

Puhdistuskoneen avulla epäpuhtauksista pääsee vaivatta eroon. Green Toaster on tällä hetkellä myynnissä korealaisessa GMarket-verkkokaupassa. Mikäli puhdistuskoneille riittää kysyntää, on todennäköistä, että ne saadaan markkinoille laajemminkin.