Jerry Seinfeldin lapsilla luvaton mehukoju – poliisit paikalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koomikko-näyttelijä Jerry Seinfeld on joutunut tekemisiin virkavallan kanssa. Seinfeldin naapuri oli ilmoittanut poliiseille Jerryn lasten laittomasta mehukojusta. Seinfeld ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että hänen lastensa unelmat mehuyrittäjyydestä on murskattu.

New Yorkin poliisilla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin sulkea luvaton mehun myyntipiste. Jerryä ja hänen vaimoaan Jessicaa on harmittanut lastensa puolesta. Lapset olivat nimittäin pystyttäneet tien viereen mehupisteen kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen.

Kojun menestys jäi lyhyeksi, sillä se jouduttiin sulkemaan. Seinfeldin perhe ilmoitti mehubisneksensä loppumisesta sosiaalisesa mediassa ja he kiittivät kojussa asioineita asiakkaita. Suomi ei siis ole ainoa Byroslavia.