Orpo kengurun poikanen pelastettiin – sulattaa sydämet videolla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen Kangaroo Island -eläinpuisto on toivottanut tervetulleeksi uuden asukkaansa. Hoitajat ovat saaneet huolehdittavakseen orvon vallabinpoikasen. Pikkuruinen vallabi on saanut nimekseen Scotty. Hurmaava poikanen on tehnyt hoitajiin suuren vaikutuksen.

Kangaroo Islandin työntekijät ovat perustaneet Scottylle omat Facebook-sivut. Vallabin sivut ovat olleet suositut ja tuhanneet ihmiset ovat alkaneet seurata pienokaisen elämää.

Hoitajien mukaan Scottyn emo menehtyi jäätyään auton alle. Pienokainen onneksi onnistuttiin pelastamaan ja traagisesta alusta huolimatta poikanen näyttäisi selviävän vastoinkäymisistään. Nopeasti kasvavalla Scottylla on ainakin videoiden perusteella ruokahalut kohdillaan. Vartuttuaan ja voimistuttuaan hoitajat aikovat vapauttaa vallabin takaisin luontoon.

Scotty has lunch – 11ml of Wombaroo kangaroo mix V0.6

Feeding time at the zoo!

Posted by Scotty the wallaby on 16. elokuuta 2015