Pikkupoikien unelma – Transformers-täytekakku muuntautuu silmissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syntymäpäivät ovat lapsille todella tärkeitä. Lahjojen ja vieraiden lisäksi tärkeäksi asiaksi juhlapäivänä nousee myös syntymäpäiväkakku. Vanhemmat haluavat usein panostaa lapsensa syntymäpäiväkakkuun tekemällä jonkin upean luomuksen erilaisten karkkimassojen avulla.

Russell Munro on julkaissut YouTube-kanavallaan videon pojastaan, joka on haltioissaan vanhempien tekemästä syntymäpäiväkakusta. Kuusi vuotta täyttävä poika oli pyytänyt Transformers-kakkua, ja sellaisen vanhemmat myös tekivät.

Videolla nähdään, miten poika puhaltaa kynttilät, minkä jälkeen kakku muuntautuu syntymäpäiväsankarin silmien edessä autosta robotiksi. Poika ja muut lapset ovat innoissaan ja vanhemmat syystäkin ylpeitä luomuksestaan. Isä teki kakun alla olevan mekanismin ja äiti suunnitteli ja leipoi kakun robottiin sopivaksi.