Varas piinasi naapurustoa – yllättävä syyllinen paljastui viimein

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Portlandissa sijaitsevan naapuruston asukkaat saivat keväällä ihmetellä, miksi heidän irtaimistoaan katosi kuin taivaan tuuliin. Erityisesti varas tuntui olleen mieltynyt kenkiin. Syylliseksi paljastunut taho on sittemmin varastanut myös sosiaalisen median käyttäjien sydämiä Instagramissa.

Varkaaksi osoittautunut Snorri Sturluson on kaksivuotias kissa. Snorrin omistajan, Gabrielle Hendelin mukaan löytöeläinkodista pelastettu katti osoitti kleptomaanin piirteitä ensi kertaa tänä keväänä, kun perheen kotiin alkoi ilmestyä sinne kuulumattomia esineitä.

– Eräänä aamuna löysimme makuuhuoneestamme liidunpalan täynnä hampaanjälkiä. Yhtäkkiä koko juttu valkeni meille, Gabriel Hendel kertoo Huffington Post -lehdelle.

Snorri jatkoi harrastustaan, ja Hendelien kotiin alkoi ilmestyä yhä isompia esineitä. Erikoisimpia kissan varastamia esineitä ovat edustaneet vauvoille tarkoitettu apinapuku ja Mikki Hiiri -hattu. Omistajat joutuvat jatkuvasti palauttamaan Snorrin varastamia esineitä naapureille, ja käyttävät tässä apunaan Instagramia.

Instagram on osoittautunut myös muiden kuin karvaisen varkaan uhrien suosimaksi. Snorria ja tämän rikollista uraa seuraavalla Instagram-tilillä on jo yli 4.600 seuraajaa.