MTV-gaalan rivoimmat asut eivät liikoja paljastaneet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallikaunottaret Amber Rose ja Blac Chyna ovat aiheuttaneet kohun rivoilla gaala-asuillaan. Tähtöset saapuivat MTV Video Music Awards -gaalaan asuissa, jotka olisivat kaivanneet sensuuria. Naisten puvuissa nimittäin luki rivoja kirosanoja ja haukkumasanoja.

Rose ja Chyna olivat pukeutuneet yhteneväisiin asuihin mainostaakseen Slut Walk -lutkamarssia. Naiset ”puhuivat” asullaan seksuaalisen itsemääräämisoikeuden puolesta. Rose ja Chyna halusivat muistuttaa, että seksikkäästi pukeutuminen ei tee naisesta lutkaa, eikä se tarkoita, että on halukas harrastamaan seksiä.

Splash
Splash

Amber ja Blac olivat pitkään suunnitelleet yhteistä mielenilmaustaan. Lutkaliikeen marsseja järjestetään kaikkialla maailmassa, myös Suomessa Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Liike sai alkunsa siitä, kun raiskauksista puhunut torontolainen poliisi sanoi, ettei naisten kannattaisi pukeutua kuin lutkat.

Amber Rose ja Blac Chyna ovat tempauksellaan osoittaneet olevansa itsevarmoja naisia. Monet eivät rohkenisi pukeutumaan mekkoon, joka ”huutaa” alentavia nimityksiä naisista. Tempaus onnistui, sillä kaksikko keräsi valtavan määrän huomiota astellessaan punaiselle matolle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash