Mies pidätettiin: Piirteli peniksiä ympäri IKEA-myymälää

Viihdeuutiset · Annika Kela

IKEA:n myymälässä asioinut mies on pidätetty Aalborgissa, Tanskassa. 31-vuotias mies oli piirrellyt asiakaskäytössä olevilla lyijykynillä seiniin ja huonekaluihin peniksiä. Epätavallinen käytös herätti työntekijöiden huomion ja he ilmoittivat miehestä poliiseille.

The Sun -lehden mukaan mies oli ehtinyt taiteilla yli 30 penis-symbolia seiniin ja näytteillä oleviin huonekaluihin. Viranomaisten mukaan mies on kiistänyt syyllisyytensä ilkivaltaan.

Tanskalaismies kertoi, että hän oli nähnyt jonkun muun piirtelevän huonekaluihin ja hän oli vain seuraunnut esimerkkiä. Mies tuomittiin ehdonalaiseen vankeusrangaistukseen töherryksistään. Tuomion pituus oli 20 päivää. Tuomionsa lisäksi mies sai todennäköisesti myös porttikiellon myymälään.