Draken jalkapallotaidot testissä – ei kannata vaihtaa ammattia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

28-vuotias räppäri Drake huvitti hänen 11,8 miljoonaa faniaan Instagramissa, jonne mies julkaisi itsestään videon, jossa hän yrittää potkaista jalkapalloa maaliin. Drake epäonnistuu, mutta se ei kuitenkaan estä häntä juhlistamasta osumaansa jonnekin aivan muualle kuin maaliin.

Drake kuljettaa videolla jalkapalloa, jonka lataa kohti tyhjää maalia. Mies ei saa palloa lähellekään maalia, mutta onneksi kaverin kuvaamalle videolle tallentui kuitenkin toinen hauska sattuma. Drake potkaisi pallon suoraan pihalla olevaan lamppuun, jonka lasinen varjostin meni säpäleiksi.

Videolla Draken kaverit nauravat vieressä, kun lampun lasinen kupu rikkoutuu maahan Draken osuttua siihen jalkapallolla. Vaikka Drake ei osunutkaan alkuperäiseen maaliin, hän osasi innostua kuitenkin osumastaan lamppuun ja huutaa innokkaana: ”Maali!”.

@highlighthub @bleacherreport Crazy Lamp Trick Shot. @cristiano

Video, jonka champagnepapi (@champagnepapi) julkaisi