Mies tasapainotteli vuoren huipulla – 2,6 kilometrin pudotus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä kaipaa elämäänsä jännitystä ja hankkii sitä äärimmäisten harrastusten kautta. Nyt eräät veljekset ovat kiivenneet 2,6 kilometrin korkeuteen ja tasapainotelleet vuoren huipulla ilman minkäänlaisia turvavaljaita.

Veljesten meno näyttää videonkin välityksellä todella hurjalta ja saa katsojan haukkomaan henkeään. Barcroft TV on julkaissut YouTube-kanavallaan videon veljeksistä, joilla on yhteinen harrastus. Mark Harrison ja Thomas rakastavat kiipeilemistä, ja ovat taltioineet videolle Kanadan Albertassa sijaitsevan Mount Lady MacDonald vuoren huipulle kiipeämisen.

Videolla nähdään, miten Mark riskeeraa henkensä uhaten itseään 2,6 kilometrin pituisella vapaalla pudotuksella, kun hän tasapainottelee ilman turvavaljaita vuoren huipulla. Muut liikkuvat rinteen huippua eteenpäin käsillä ja jaloilla tasapainotellen, mutta Mark kävelee pystyssä ja kuvaa tilannetta pitäen kameraa toisessa kädessään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat