Vesimelonitemppu loksauttaa leuat kotibileissä – kokeile vaikka itse!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet juhlien isännät haluavat viihdyttää vieraitaan jonkin hauskan tempun avulla. Aikuisille tarkoitetuissa juhlissa kuohuviinipullon avaaminen veitsen avulla on todella näyttävä temppu, mutta Mark Rober keksi lapsia ajatellen vielä astetta hämmentävämmän tempun kahden vesimelonin avulla.

Mark Rober on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän esittelee lapsille huikean vesimelonitempun. Rober avaa vesimelonin vetämällä kuoret vain irti sisällöstä, jolloin vesimelonin punainen osa tulee kauniin sileäreunaisena palana ulos kuorista. Lapset ihmettelevät, miten kuoriminen voi olla mahdollista tällä tavalla, mutta mies on käyttänyt temppuun oikeasti kahta vesimelonia.

Temppuun tarvitaan kaksi samankokoista vesimelonia. Toinen kuoritaan ja hiotaan sileäksi, ja toisesta koverretaan sisusta ulos. Tällöin ontot kuoret ja siististi kuorittu meloni voidaan yhdistää ja juhlissa esittää, että kuoret irtoavat kauniisti kuin itsestään vesimelonin sisuksen päältä pois.