Kannabiskasvattajan luksuselämä: Rahaa ja naisia ovista ja ikkunoista!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni kannabiksen kasvattaja hyötyi taloudellisesti siitä, että kannabis on laillistettu monissa maissa lääkekäyttöä varten. Kasvava ala teki muun muassa Marijuana Don ja Big Mike -nimiä käyttävästä kannabiksen kasvattajasta miljonäärin, jonka tuotteet ovat markkinoiden laadukkaimpia.

Big Mike on alkanut kasvattamaan kannabista jo nuorena, mutta vasta viime vuosina bisnes on räjähtänyt kunnolla ja kasvanut todella suureksi ja kannattavaksi. Big Miken tuotteita löytyy tällä hetkellä hänen mukaansa 89 eri maasta, ja ne ovat suosituimpia ja laadukkaimpia mitä kuluttajille on tarjolla.

Miehen Instagram-tili on pullollaan kuvia, jotka kertovat hänen hulppeasta elämäntyylistään. Kuvien perusteella mies elää unelmiensa elämää, josta ei puutu naisia, rahaa tai kannabista. Big Mike on aina kauniiden naisten ympäröimänä, mikä ei näyttäisi miestä juuri haittaavan.

Can you guess what strain this is? #BigMike #HighInTheSky #CannabisCup #AdvancedNutrients #medicalmarijuana

Kuva, jonka Marijuana Don (@marijuanadon) julkaisi

The only way to fly. #HighInTheSky #BigMike #advancednutrients #medicalmarijuana

Kuva, jonka Marijuana Don (@marijuanadon) julkaisi

Green is my favorite color #BigMike #AdvancedNutrients #cannabis #medicalmarijuana

Kuva, jonka Marijuana Don (@marijuanadon) julkaisi

Plants big enough for me to hide in. #marijuanamonday #BigMike #AdvancedNutrients #cannabis #medicalmarijuana

Kuva, jonka Marijuana Don (@marijuanadon) julkaisi