StaraTV: Puolustusvoimien NH90-helikopteri laskeutui parkkipaikalle

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään perjantaina Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa käynnistyy syksyn massiivisin messutapahtuma Kokonaisturvallisuus, jossa Puolustusvoimat ovat mukana historiallisen suurella ja näyttävällä kokoonpanolla. Stara kävi selvittämässä mitä kaikkea koko perheen messuilta löytyy.

Puolustusvoimat on tuonut paikalle muun muassa Hornet F18 -hävittäjän ja NH90-helikopterin sekä runsaasti muuta kalustoa. Kaiken lisäksi messukentällä nähdään päivittäin useita taisteluesityksiä. Näytteilleasettajina nähdään lisäksi runsaasti arkipäivän turvallisuusalan toimijoita esimerkiksi liikenneturvallisuuden ja internet-turvallisuuden alalta. Videolla nähdään miten NH90 laskeutui messuhallien viereiselle pysäköintialueelle.