3 000 000 litraa palavaa viskiä valui järveen – sitten iski tornado!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonto osaa tarjota ihmisille rajattoman määrän ihmeteltävää, mutta nyt Yhdysvaltojen Kentuckyssa nähtiin tapaus, joka ei varmasti toistu hetkeen. Jim Beam -merkkistä bourbon-viskiä valmistavaan tehtaaseen iski nimittäin salama, joka sytytti tehtaan palamaan.

The Weather Channelin mukaan tulipalo vapautti tehtaasta kolme miljoonaa litraa bourbonia viereiseen järveen, joka oli jo yksin historiallisen massiivinen näky. Se ei kuitenkaan vielä luontoäidille riittänyt, sillä pian palavaan järveen iski vielä tornado, joka nosti tulipatsaan noin 30 metrin korkeuteen ilmaan.

Tällaista sattumien summaa tuskin tullaan ainakaan lähitulevaisuudessa enää näkemään. Järveen valunut viski tappoi järven kalat, ja nyt viskitehdasta odottaa jo maksettujen siivouskorvausten lisäksi noin 90.000 euron vahingonkorvaus kaloista.

YouTube
YouTube

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat