Isä kertoi miten vauva tehtiin – sanoinkuvaamaton ilme

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat ovat ihania ilmehtiessään ja hymyillessään. Ihmisten oma äänenpaino vaikuttaa monesti myös siihen, alkaako vauva hymyilemään, ihmettelemään vai tuleeko se surulliseksi. Erään vauvan lumoutunut resktio saatiin tallennettua videokameraan, kun se kuuli mullistavia paljastuksia aikuiselta.

Shots of Awe on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa mies pitelee vauvaa sylissään. Mies katsoo lasta silmiin ja selittää hänelle elävästi, millainen ihme lapsen syntymä oikein on, ja miten hienolta häntä tuntuu pitää sylissä. Lapsen ilme on sanoinkuvaamaton, kun hän tuijottaa miestä suoraan syvälle silmiin.

Vauva saa kuulla omasta syntymästään ja on täysin ihmeissään saamastaan informaation tulvasta. Mies sanoo lapselle suloisesti, että hänen silmiinsä katsominen tuntuu siltä kuin katsoisi silmiin kokonaista galaksia, mikä pitääkin näiden isojen tuijottavien timanttien kohdalla varmasti paikkansa.