Ravintola järjesti asiakkailleen yllätystreffit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet sinkut ovat tottuneet siihen, että aina ravintola- tai kahvilaseuraa ei löydykään omista ystävistä ja välillä syömään täytyy lähteä myös yksin. Korealainen sinkuille tarkoitettu ravintola järjesti asiakkailleen yllättäen ruokailuseuraa sokkotreffien muodossa.

Videolla näkyy, miten ravintolan työntekijä kysyy ovella asiakkailta, ovatko he tulossa yksin syömään. Asiakkaiden vastatessa kyllä heidät ohjataan pienen pöydän ääreen ruokailemaan. Jonkin ajan kuluttua seinässä oleva näyttö pyytää asiakasta ottamaan kuvan itsestään. Kun asiakas painaa näyttöä, kahden pöydän välissä oleva sermi avautuu yllättäin.

Sermin takaa ilmestyy toinen henkilö, jolloin paljastuu, että ravintolan henkilökunta on järjestänyt kaikille sinkkuasiakkailleen sokkotreffit. Videolta ei käy ilmi, miten toisiinsa tutustuneille sinkuille kävi, mutta ainakin yksi sai seuralaisensa puhelinnumeron.