Hevonen hyökkäsi – puri pojan peniksen irti

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Kirurgit ovat onnistuneet hoitamaan Ukrainassa kuusivuotiaan pojan täysin kuntoon sen jälkeen, kun poika joutui yllättäin hevosen hyökkäyksen kohteeksi. Hevonen oli pillastunut varoittamatta, kaatanut pojan maahan ja purrut pojalta peniksen irti.

Poika oli ajanut polkupyörällään tamman ohi, kun se oli yllättäin pillastunut ja kaatanut pojan maahan. Hyökkäyksen aikana hevonen oli purrut pojalta peniksen irti. Poika oli juossut isänsä luo huutaen: ”Se puri sen irti! Se puri sen irti”, jolloin isä oli huomannut mitä oli tapahtunut ja soittanut ambulanssin paikalle.

Poika oli kiidätetty lähimpään sairaalaan leikkaukseen, jossa kirurgit saivat onnistuneesti liitettyä peniksen takaisin paikalleen. Poikaa hoitanut lääkäri Igor Vishpinsky kertoi Metro-lehden mukaan hoitaneensa monia vaikeita tapauksia viime vuosien aikana, mutta hän ei ollut ikinä aiemmin nähnyt mitään tämän kaltaista. Onneksi poika selvisi tapahtuneesta säikähdyksellä ja hänet saatiin hoidettua kuntoon.