Arman Alizad ja Makwan Amirkhan pilailevat ”17-vuotiaan” kustannuksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurditaustainen turkulainen UFC-vapaaottelija Makwan Amirkhani ja eilen Viimeinen ristiretki -ohjelmansa toisen tuotantokauden käynnistänyt Arman Alizad ovat molemmat maahanmuuttajia, ja nyt he ovat julkaisseet yhdessä Teemu ”Pastori” Potapoffin kanssa hervottoman videon.

PÄIVITYS: Video on sittemmin poistettu Facebookista.

Kerroimme eilen kuinka Makwan Amirkhani ilmoitti muuttavansa pois Suomesta, jos 17-vuotiaaksi itseään väittävä turvapaikanhakija saisi oleskeluluvan Suomeen. Miehen Facebook-tililtä paljastui nimittäin, että hän on merkittävästi vanhempi ja matkustanut viime aikoina muun muassa kuntoilemassa ympäri maailmaa. Siis hieman toisenlaista elämää kuin turvapaikanhakijalta olisi voinut odottaa.

Amirkhanin, Alizad ja Potapoff ovat julkaisseet ”17-vuotiasta” parodioivan videon. Siinä Makwan toimii tarjoilijana, kun Arman ja Pastori tilaavat lastenannokset. Tarjoilija tiedustelee miesten ikää, johon Pastori vastaa ”I’m seventeen”.