Perheen uskomaton tarina: Luulivat menettäneensä vauvansa lapsikauppialle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen Richard Cushworth oli saanut vaimonsa Mercedes Casanellasin kanssa pojan. He olivat olleet synnyttämässä El Salvadorissa Ginecologico-nimisessä yksityisessä sairaalassa ja kaikki oli mennyt hyvin. Kotiin lähtiessään he alkoivat kuitenkin epäilemään, että heille annettu poika ei olisikaan heidän oikea poikansa.

Vanhemmat olivat ihmetelleet pojan tummia piirteitä, joita vastasyntyneellä ei näyttänyt sairaalassa olevan. He syyttivät sairaalaa vaalean ja halutun lapsen myymisestä lapsikauppiaille, minkä jälkeen sairaala suostui ottamaan dna-testit neljältä samaan aikaan synnyttäneeltä naiselta.

Kävi ilmi, että yhden naisen dna oli pari Cushworthin ja Casanellasin pojan kanssa. Vanhemmat ihmettelivät, miten toinen äiti oli voinut vahingossa ottaa vaalean lapsen itselleen, mutta hän ei ainakaan myöntänyt tehneensä vauvojen vaihtoa tarkoituksella.

Vanhemmat ovat onnellisia saadessaan viimein oikean lapsensa itselleen. Vauvat vaihdetaan Metro-lehden mukaan oikeussalissa, jossa tunnelma tulee olemaan samaan aikaan sekä iloinen että surullinen. Vanhemmat ovat kuitenkin ehtineet muodostamaan jo siteen väärään lapseen, joten lapsen vaihtaminenkaan ei tule olemaan helppoa.