Myymälävarkaan tyylinäyte – einekset jalkoväliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tavaratalojen ja ruokakauppojen valvontakameroihin tallentuu päivittäin mitä erikoisempia tapauksia. Nauhoja läpikäyvät työntekijät ovat nähneet paljon erilaisia tyylejä varastaa tavaroita ja ruokaa, mistä yleisin on varmasti se, että ruokaa piilotetaan vaatteiden alle.

(Stara paljasti äskettäin mitkä ovat myymälävarkaiden suosikit Suomessa. Lue tästä!)

LiveLeak-kanavan julkaisemalla valvontakameranauhalla nähdään, miten kolme naista esittävät olevansa ostoksilla ruokakaupassa. He piilottavat vaatteidensa alle niin paljon eineksiä kun suinkin ehtivät eivätkä kaikki pakkaukset mene paidan alle.

Naisvarkaat ovat keksineet erikoisen paikan piilottaa ruokaa. He työntävät housujensa sisälle haaroihin useita pakkauksia ruokaa niin, että niitä ei voi edes huomata pitkän paidan alta. Itse pakkauksen piilottamisoperaatio on melko vaivaannuttavaa katsottavaa eikä moni kauppias varmasti enää suostuisikaan hyllyttämään tuotteita uudelleen naisvarkaiden käsittelyn jälkeen vaikka saisikin ne takaisin.