Lentokone syttyi tuleen kiitotiellä – uskomaton moka evakuoinnissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Las Vegasin lentokentällä sattui eilen vaaratilanne, kun British Airwaysin kone syttyi tuleen lähdön yhteydessä. Henkilökunta huomasi vaaratilanteen ajoissa ja he onnistuivat evakuoimaan matkustajat lentokoneesta.

Maailmalla levinneet kuvat ja videot evakuointitilanteesta ovat paljastaneet huolestuttavan yksityiskohdan. Matkustajat nimittäin laskeutuivat alas lentokoneen hätäuloskäynneistä matkalaukkujensa kanssa. Metro-lehden mukaan matkustajat ovat riskeeranneet henkensä matkalaukkujensa vuoksi.

Kuvat ovat saaneet ihmiset turhautumaan, sillä matkalaukkujen raahaaminen mukana hidastaa evakuointia ja näin ollen vaarantaa kaikkien matkustajien hengen. Kuvissa jotkut matkustajat juoksivat pois lentokoneen läheltä raahaten painavia laukkujaan. Onneksi evakuointi kuitenin onnistui, eikä kukaan loukkaantunut onnettomuudessa.