Vaarallinen idea: Rikollinen piilotti aseen vaginaansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Liikenteessä kaahanneen pariskunnan matkanteko päättyi, kun poliisit pysäyttivät heidät Teksasissa. Viranomaiset löysivät parin autosta huumeita ja kaksikko pidätettiin epäiltynä huumeiden hallussapidosta.

Kuulustelussa 31-vuotias Ashley Castaneda tunnusti syyllisyytensä rikokseen. Sen lisäksi hän paljasti, että hänellä oli kuulustelussa mukana luvaton ase. Poliiseille selvisi, että nainen oli pidätystilanteessa piilottanut aseen vaginaansa.

Mirror-lehden mukaan Castaneda suunnitteli aseen salakuljettamista putkaan. Sitten hän tuli toisiin aatoksiin, sillä hän alkoi pelätä, että ase laukeaisi kesken kuulustelun. Viranomaisten mukaan ase oli ladattu ja se olisi voinut laueta Ashleyn sisällä.

Naista syytetään huumeiden hallussapidon lisäksi luvattoman aseen hallussapidosta. Naisen puolisoa Gabriel Garcia syytetään liikennerikkomusten lisäksi myös huumeiden hallussapidosta.