Yökerhon makaaberit bileet – verta asiakkaiden päälle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloweenin lähestyessä monet yökerhot alkavat suunnittelemaan erilaisia teemajuhlia, joihin asiakkaat pukeutuvat yleensä joko vaarallisesti tai seksikkäästi. Eräs amsterdamilainen yökerho aikoo laittaa kaikkensa peliin suunnitellessaan kammottavimmat Halloween-juhlat mitä lähistöltä löytyy.

Tämän vuoden Halloweenia varten Amsterdamissa järjestetään Blade-elokuvan inspiroima Blood Rave -ilta. Juhlien tarkoitus on kerätä kaikki halloweenia juhlivat kauhun rakastajat yhteen ja valella heidät läpimäriksi verellä.

Metro-lehti kertoo juhlien promoottorin halunneen keksiä jotain aivan uutta tämän vuoden juhlia varten. Järjestäjien tarkoituksena on koetella rajoja ja katsoa, kuinka pitkälle he voivat viedä ideansa. Tapahtuman ideana on tällä hetkellä asentaa yökerhon kattoon sadettajat, jotka suihkuttavat tanssivien ihmisten päälle oikeaa verta.