Caitlyn Jennerille tapposyyte? Saattaisi joutua miesten vankilaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Caitlyn Jenner on avautunut syyteharkinnastaan The Today Show -keskusteluohjelmassa. Tähtönen on edelleen syyteharkinnassa koskien osallisuuttaan kuolonkolariin Malibussa.

TMZ-viihdesivuston mukaan on epätodennäköistä, että viranomaiset nostavat syytteen Caitlyn Jenneriä vastaan, sillä lehden mukaan todisteet puhuvat vahvasti sen puolesta, ettei Jenner ollut vastuussa kuolonkolarista.

Tutkijoiden mukaan Caitlyn ajoi kolaritilanteessa nopeusrajoitusten mukaisesti ja hän jarrutti useita kertoja ennen varsinaista kolaria. Caitlyn kertoi keskusteluohjelmassa, että hän pelkää silti saavansa syytteen.

Jennerin mukaan pahimmassa tapauksessa hänet tuomitaan taposta ehdolliseen vankeuteen, jonka hän joutuu suorittamaan tuomionsa miesten vankilassa. Sukupuolenvaihdoksen tehnyt Caitlyn Jenner ei ole tehnyt sukupuolenkorjausta leikkauksella. Caitlyn totesi, että lain mukaan hänet tuomittaisiin miehenä.