UFO keskeytti lentokoneen laskeutumisen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ryanair-lentoyhtiön lennolla sattui erikoinen tilanne, kun laskeutuminen jouduttiin yllättäen keskeyttämään UFO-havainnon takia. Liverpooliin matkalla ollut lentokone joutui kaartelemaan John Lennonin lentoaseman yllä, sillä laskeutumista ei pidetty turvallisena.

Lennonjohto ilmoitti kapteenille, että lentoaseman yllä lensi tunnistamaton esine, joka esti koneen laskeutumisen. Tilanne ratkesi kuitenkin nopeasti ja lentokone laskeutui turvallisesti kello 22.47 paikallista aikaa.

Mirror-lehden mukaan viranomaiset epäilevät, että UFO oli UAV-helikopteri. Lentävästä esineestä ei ole tehty uusia havaintoja. Lennonjohdosta kerrottiin, että UFO lensi noin kilometrin päässä laskeutuvasta lentokoneesta, mutta koska he eivät tienneet mistä oli kyse, joutuivat he turvallisuustoimenpiteenä