Beyonce paljasti bikinikurvinsa – näitä kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä toistuvien raskaushuhujen merkeissä. Nyt laulaja tekee kuitenkin paluun parrasvaloihin poseeraamalla amerikkalaisen muuotilehden kuvissa.

Beyonce esiintyy Flaunt-lehden mustavalkoisessa kansikuvassa bikineissä, ja sama teema jatkuu myös sisäsivujen otoksissa. Kuvista saadaan esimakua lehden omilla Instagram ja Twitter-tileillä. Lehti julistaa perustaneensa oman Califuk-nimisen kaupunkinsa ja kruunanneensa Beyoncen sen kuningattareksi.

Poptähden on huhuttu jo pitkään odottavan toista lastaan, mutta toistaiseksi hän ei ole itse kommentoinut väitteitä. Ainakaan Flaunt-lehden kuvissa merkkejä mahdollisesta tiulevasta perheenlisäyksestä ei näy. Beyonce nousi taannoin uutisiin myös tiputtuaan seuratuimpien Instagram-julkkisten kolmannelle sijalle Taylor Swiftin ja Kim Kardashianin vietyä kärkipaikat.

beyonce11092015a