Rihanna pokasi räppärin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Rihanna on viihtynyt viime aikoina tiiviisti räppäri Travis Scottin seurassa New Yorkissa. Pari on osallistunut useisiin kutsuvierastilaisuuksiin yhdessä. Lähipiirin mukaan Rihanna on myös ollut mukana Travisin keikoilla.

Daily Mail -lehden mukaan Travisia ja Rihannaa yhdistää erityisesti juhliminen, sillä molemmat ovat viihtyneet yökerhoissa pikkutunneille asti yhdessä. Pariskunta on yrittänyt parhaansa mukaan pitää matalaa profiilia tapailemisestaan.

Paparazzien edessä Rihanna ja Travis ovat pitäneet toisiinsa etäisyyttä. Molemmat ovat kuuluneet samaan seurueeseen, mutta heidän välistä hempeilyään ei ole vielä onnistuttu ikuistamaan kuviin. Monet ovat sitä mieltä, että parin välille on kehkeytymässä suhde. Kuvien perusteella tähdillä näyttäisi olevan hauskaa yhdessä.