Chihuahua yritti ulvoa – tulos kuin epävireinen kukko

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vuoden ikäinen chihuahua Jesse oli kuukausien ajan yrittänyt avannut ääntään ulvomista varten. Omistaja oli pannut merkille, että pienen koiran ulvominen kuulosti linnun epävireiseltä raakkumiselta.

Koirakaksikon omistaja on julkaissut netissä videon, jossa hän yllyttää Jesseä ulvomaan. Toinen perheen koirista istui Jessen vieressä ja seurasi tarkkaan omistajan antamia käskyjä. Kun Jesse viimein alkoi ulvoa, säikähti vieressä istuskellut koira Jessen ääntä.

Chihuahua kertoi ilmeellään olevansa ihmeissään ja jopa kauhuissaan Jessestä pitämästä äänestä. Kun koira pääsi vauhtiin, ei ulvomiselle meinannut tulla loppua. Omistaja joutui lopulta pyytämään Jesseä olemaan hiljaa. Voisi luulla, että ulvominen sai perheenjäsenten korvat särkemään.