Subin hittisarjan kaunotar suppailemassa – upea vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähdyssä Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa mukana ollut brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa eroamalla miehestään ja perustamalla oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin.

Eilen Lucy kuvattiin siskonsa kanssa, kun he olivat lomailemassa Espanjassa. Päivällä siskokset päättivät lähteä merelle suppailemaan, ja Lucy oli pukeutunut reissua varten punaiseen uimapukuun.

Lucy Mecklenburgh aloitti aktiivisen kuntoilun erottuaan huhtikuussa 2012 silloisesta kihlatustaa Mario Falconesta. Seuraava ihmissuhde Gethin Jonesiin kariutui syksyllä 2013. Lucy on kertonut saavansa ihmisiltä paljon kysymyksiä siitä miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut myös oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash