Maailman seksikkäin sairaanhoitaja? Kaunotar villitsee nettikuvillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median kautta kenestä tahansa voi tulla julkkistähti kirjaimellisesti yhdessä yössä. Viime aikoina maailmalla on kohuttu muun muassa maailman seksikkäimmistä poliiseista ja lääkäreistä, joten oli vain ajan kysymys kunnes on maailman seksikkäimmän sairaanhoitajan vuoro.

Viime päivinä uhkea kaunotar Kai Cyre on noussut esiin Instagramista, sillä hänet on rankattu nopeasti maailman seksikkäimmäksi sairaanhoitajaksi. Kai Cyre tietää itsekin olevansa poikkeuksellisen edustava, sillä hän poseeraa mielellään rohkeissa asuissa ja asennoissa. Saamansa mediahuomion myötä Instagramin seuraajamäärä on noussut nopeasti lähes 210.000 seuraajaan.

Kuva, jonka Kai Cyre C. (@kaicyre) julkaisi

Kuva, jonka Kai Cyre C. (@kaicyre) julkaisi

Kuva, jonka Kai Cyre C. (@kaicyre) julkaisi

Kuva, jonka Kai Cyre C. (@kaicyre) julkaisi

Kuva, jonka Kai Cyre C. (@kaicyre) julkaisi

Kuva, jonka Kai Cyre C. (@kaicyre) julkaisi