Nainen otti miehen aurinkolasit – mies kiusasi vuoden ajan viesteillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ystävälle tai tutulle lainattuja tavaroita ja vaatteita on haasteellista saada takaisin. Alex-niminen mies oli tehnyt virheen ja laittanut aurinkolasinsa treffikumppaninsa laukkuun, josta ei saanut niitä enää ikinä takaisin.

Alex ei halunnut päästää naista vähällä, minkä vuoksi hän kiusasi naista kokonaisen vuoden tekstiviesteillä.

Alex oli tavannut Anna-nimisen naisen baarissa. He olivat viettäneet yön yhdessä, minkä jälkeen he olivat tavanneet uudelleen. Seuraavalla kerralla tyttö oli kadonnut treffeiltä kesken illan ja lähtenyt Alexin aurinkolasit laukussaan. Alex ei halunnut antaa asian olla vaan halusi aurinkolasinsa takaisin.

Muutaman viestin lähetettyään Alexille alkoi valjeta, että nainen ei tulisi koskaan palauttamaan aurinkolaseja. Alex kuitenkin jatkoi Annan muistuttamista hänen aurinkolaseistaan ja lähetteli naiselle niihin liittyviä tekstiviestejä kokonaisen vuoden ajan. Miehen sinnikkyydestä huolimatta tilanne näytti todella toivottomalta, kunnes Alex viimein sai naiselta vastauksen viesteihinsä.

I just wanted my sunglasses back