Poika lääketokkurassa – puhui äidilleen aivan pehmoisia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa viisaudenhampaan poistaminen onnistuu yleensä melko nopeasti pienellä puudutuspiikillä. Amerikassa puudutuksen lisäksi käytetään monesti hieman järeämpiä aineita ja monia potilaita nukutetaan, minkä jälkeen he ovatkin melkoisessa lääketokkurassa.

Eräs äiti kuvasi poikansa sekavaa tilaa, kun hän haki Codyn hammaslääkärikäynniltä kotiin. Codylta oli poistettu viisaudenhammas, minkä jälkeen poika oli edelleen vahvojen lääkkeiden vaikutuksen alaisena eikä ymmärtänyt, mitä hänelle oli tapahtunut.

Cody yrittää saada äitiä ajamaan kodin sijaan hänet rannalle, koska hän haluaa mennä surffaamaan. Kun äiti kysyy, mitä hänen suulleen on tapahtunut, Cody kertoo sen olevan kipeä, koska hän kaatui lainelaudallaan isoissa aalloissa lyöden leukansa koralliriuttaan. Poika ei tunnu edes muistavan koko hammaslääkärikäyntiä, joten lääkkeet ovat tainneet todella tehdä tehtävänsä.