Raju stunttitempaus: Mies hyppäsi palavasta autosta veteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uusia stunttivideoita nähdään verkossa päivittäin, eivätkä aivan mitkä tahansa temput eivät enää riitä kohottamaan kaiken nähneiden katsojien kulmakarvoja. Epäilykset saattavat herätä, kun Youtube-videon mainostetaan kuvaavan kaikkien aikojen eeppisintä ajoneuvosta tapahtuvaa hyppyä.

Videolla palava auto syöksyy alas lammikon reunalta, kuskin hypätessä viime hetkellä ajoneuvosta alas veteen. Hurja stuntti esitetään näyttävästi hidastetun kuvan voimin.

Se, onko kyseessä todellakin Youtube-käyttäjä Jakob Herningin kuvauksen mukainen kaikkien aikojen ”eeppisin” hyppy, jää jokaisen päätettäväksi. Ainakin yksi videota kommentoinut Youtube-käyttäjä on eri mieltä, ja hän esittää kieltämättä hyvän pointin.

– Ota sana ”eeppinen” pois videon nimestä. Tällä videolla esiintyvän pikkupojan piti pidellä nenäänsä hypätessään veteen, Gaius Julius Caesar -nimellä esiintyvä Youtube-käyttäjä kirjoitti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.