Emma Roberts poseeraa alusvaatekuvissa – ilman Photoshopin apua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts on luonut viime vuosina lupaavaa uraa Hollywoodissa. Taannoin hän nousi tosin otsikoihin varsin kyseenalaisissa merkeissä, sillä hänet pidätettiin Kanadassa poikaystävänsä Evan Petersin pahoinpitelystä.

Nyt Emma Roberts American Eagle -yhtiöön kuuluvan Aerie-merkin mainoskasvona. Näyttelijä nähdään tuoreissa kuvissa muun muassa riisuuntuneena alusvaatteisilleen. Daily Mail -lehden mukaan kuvia ei olla lainkaan muokattu jälkikäteen Photoshopin avulla.

Emma Roberts tunnetaan parhaiten rooleistaan American Horror Story -kauhusarjassa. Tähti tulee jatkamaan kauhun parissa myös jatkossa, sillä hänet nähdään tänä vuonna alkavan Scream Queens -sarjan pääroolissa.

Aerie
Aerie
Aerie
Aerie
Aerie
Aerie