Jalokivivaras sairaalaan – peräsuolesta löytyi timantti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koru- ja jalokivimessuilla vieraillut pariskunta on pidätetty jalokivivarkaudesta. Pari oli varastanut Bangkok Gems and Jewelry Fair -messuilta 245.000 euron arvoisen timantin. Rikos oli tallentunut valvontakameroiden kuvaamalle videolle.

Jiang Xulian ja Hae Ying olivat vaihtaneet arvokkaan timantin tilalle väärennöksen ja sitten he olivat poistuneet messuilta. Bangkok Post -lehden mukaan viranomaiset onnistuivat paikantamaan pariskunnan ja heidät pidätettiin.

Poliisit epäilivät, että Jiang Xulian oli piilottanut timantin kehoonsa. Koska nainen ei suostunut juomaan eikä syömään, joutuivat poliisit turvautumaan järeämpiin keinoihin. He veivät naisen sairaalaan röntgenkuvattavaksi.

Kuvista paljastui, että nainen oli nielaissut timantin ja se oli jumissa hänen peräsuolessaan. Timantti onnistuttiin poistamaan lääkäreiden suorittamassa operaatiossa. Jiang on myöntänyt syyllisyytensä rikokseen ja hän odottaa nyt tuomionsa langettamista.