Vilauttelulle loppu! Kaupunki kieltämässä minihameet ja -shortsit

Matkailu · Annika Kela

Yhdysvaltojen Alabamassa sijaitseva Dadevillen kaupunki suunnittelee minihameiden ja minishortsien kieltämistä. Kaupungin päättäjät ovat sitä mieltä, että kyseiset vaatteet ovat epäkunnioittavia ja sopimattomia.

Alex City Outlook -lehden mukaan minihameet ja -shortsit eivät ole ainoat vaatekappaleet kaupungin kieltolistalla. Kuukausi sitten Dadevillen kaupunki ilmoitti kieltävänsä liian alhaalla roikkuvat housut.

Ohjeistuksen mukaan alushousut eivät saisi näkyä housujen vyötärön alta. Kaupunginvaltuutettu Stephanie Kelly kertoi, että alusvaatteiden näkyminen ei ole soveliasta ja hänen mielestään paljastavia vaatteita käyttävät ihmiset saavat eriarvoista kohtelua muilta.

Päättäjien mielestä ihmiset eivät kunnioita sellaisia ihmisiä, jotka pukeutuvat liian paljastelevasti ja provosoivasti. Kaupunginvaltuutettu uskoo, että kiellot astuvat voimaan Dadevillen kaupungissa suunnitelmien mukaisesti, sillä kiellot ovat saaneet paljon kannatusta.