Kissavarkaan isäntä paljastui poliisiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliisin perheen kannattaa pysyä kaidalla polulla ja olla erityisen tarkka sen suhteen, että ei riko lakia. Eräälle poliisille hauskoja tilanteita aiheuttaa kuitenkin poliisin oma kissa, joka ei ole sisäistänyt kaikkia voimassa olevia lakeja.

Poliisi Dave Kempas omistaa Tigger-nimisen kissan, jota Kempas on alkanut kutsumaan lempinimellä Kleptokitty. Tigger rakastaa varastamista eikä pysty olemaan varastamatta useista kielloista huolimatta. Pahinta asiassa on vielä se, että kissa tuo ylpeänä kaikki anastamansa saaliit poliisi-isännälleen.

Kempas kertoi Metro-lehden mukaan, että Tigger on tuonut hänelle vuosien saatossa kaikenlaista varastamaansa aina pehmoleluista huumeisiin. Kissa on tuonut erilaisia pieniä leluja, isompia täytettyjä pehmoleluja, ja kerran Tigger toi kotiin myös löytämänsä pienen pussillisen kannabista. Myös Kempasin aiemmin omistama kissa harrasti varastamista, mikä on miehen mielestä huvittava yhteensattuma.