Harvinaisen paha täiongelma – oksettava video saa ihon kutiamaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Parhaillaan monissa lapsiperheissä seurataan tarkasti jälkikasvun päitä täiden varalta, sillä ne leviävät yleensä lastentarhoissa ja kouluissa. Nyt verkossa leviää video miehestä, joka kärsi huolestuttavan pahasta täiongelmasta.

Miehen hiuksiin pesiytyneet täit olivat lisääntyneet räjähdysmäisesti ja potilaan päänahka kuhisi pienistä loisista. Potilas oli todennäköisesti suhtautunut ongelmaansa piittaamattomasti ja sen takia tilanne oli edennyt videolla nähtävään pisteeseen. Lääkärin avustaja taltioi potilaan ongelman videolle.

Videon alkuperä ei ole tiedossa, mutta monet ovat epäilleet tapauksen sattuneen Etelä-Amerikassa. Video täiden peittämästä päästä saa katsojien päänahan kutisemaan. On sanomattakin selvää, että videolla nähtyyn ongelmaan eivät enää täishampoot auttaneet vaan ainoa ratkaisu oli hiusten ajeleminen.