Koira haistoi vauvan vaippaa – oksensi heti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen pariskunta oli päättänyt tutustuttaa koiransa vastasyntyneen vauvansa hajuun, ennen uuden tulokkaan kotiutumista. Onnelliset vanhemmat esittelivät karvakuonolleen vauvan tavaroita ja kehoittivat koiraa nuuhkaisemaan niitä.

Charlie-koira lähestyi vauvan vaatteita uteliaana ja nuuhki niitä innolla. Elite Daily -lehden mukaan haistelemisen perusteella koira todennäköisesti arvasi mistä oli kyse. Vaatteissa oleva tuoksu kuului uudelle perheenjäsenelle.

Haistelemisen jälkeen koira painoi päänsä alas. Sen jälkeen koira oksensi olohuoneen lattialle varoittamatta. Videon kuvanneet henkilöt eivät kyenneet pidättelemään nauruaan. Koiranomistajat eivät olleet varmoja, mitä koiran reaktio kertoi. Todennäköisesti koiran vatsa oli mennyt innostuksesta sekaisin.