Verenluovutus ja stand up yhdistetään Tampereella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa tarvitaan joka arkipäivä lähes tuhat verenluovutusta, jotta potilaat saavat tarvitsemansa verivalmisteet. Pieni teko voi pelastaa ihmisen hengen, minkä vuoksi Le Cool Tampere päätti toimia asian hyväksi.

Julkaisu järjestää Veripalvelun, Mansen Muijat -bloggaajakaksikon ja Tampereen hauskimpien koomikoiden kanssa ennennäkemättömän verenluovutustapahtuman. Tapahtuma järjestetään stand up -hengessä niin, että hyväntekijät saavat vuoroa odotellessaan viihtyä tamperelaiskoomikoiden esityksiä seuraamalla.

Rennolla ja hauskalla otteella järjestetyn verenluovutustapahtuman on myös tarkoitus saada uusia luovuttajia tutustumaan Veripalvelun toimintaan ja rohkaista heitä ojentamaan auttava kätensä.

Tapahtuma järjestetään huomenna keskiviikkona Tampereen Pakkahuoneella, jossa lavalle nousevat koomikot Iso A, Antti Syrjä, Fredi Lilius, Olli Siiki, Antti Haapala, Petri Hankonen, Sampsa Simpanen, Jani Salo ja Toni Jyvälä. Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Ensimmäistä kertaa verenluovutusta miettiville suositellaan Sovinko luovuttajaksi -testiä.