Stuntti pieleen – Chris Cornell loukkaantui videokuvauksissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rokkari Chris Cornell on saanut toisen asteen palovammoja epäonnistuneen stuntin seurauksena, kun mies oli kuvaamassa uutta musiikkivideotaan. TMZ-sivuston mukaan onnettomuus sattui kohtauksessa, jossa rokkarin roolihahmo odotti teloittamistaan.

Kohtausta ei saatu kerralla purkkiin ja Chris Cornell joutui näyttelemään kohtauksen uudelleen useita kertoja. Kyseisessä kohtauksessa miehen kaulan ympärille kiristettiin hirttosilmukka. Sen sijaan, että mies olisi saanut palovammoja köydestä, palo hänen ihonsa kohtauksessa käytettyjen kemikaalien takia.

Videolla nainen kaatoi hirttosilmukkaan savuavaa kemikaalia, joka lopulta poltti rokkarin ihon. Ilmeisesti musiikkivideo oli kärsimyksen arvoinen, sillä Cornellin on kerrottu olevan tyytyväinen Deadwood-aiheiseen musiikkivideoonsa.