Gaala Lasten Hyväksi kerää rahaa TAYS:n lastenosastolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallitoimisto Promodel järjestää 9. lokakuuta Tampereella jo perinteeksi muodostuneen Gaala Lasten Hyväksi -tapahtuman. Legendaarisessa Näsilinnassa järjestettävän iltajuhlan tavoitteena on kerätä 10.000 euroa Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle.

Yhdistyksen kautta raha päätyy Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosasto 6:lle, jolla hoidetaan alle 16-vuotiaita veritauteja ja syöpää sairastavia lapsia. Monet tunnetut artistit, kuten Jonne Aaron, Kasmir ja Arttu Wiskari ovat kantaneet kortensa kekoon piristämällä lapsipotilaita vierailuillaan sairaalassa.

Gaalan ohjelmassa on muotinäytös, jossa malleina nähdään muun muassa Satu Tuomisto, Noora Hautakangas, Satu Silvo, Anne Hedman, Anna-Liisa Tilus ja Tuula Polvi.

– On upeaa olla jälleen kerran järjestämässä tätä tamperelaisten yritysten yhteisponnistusta! Vuosien kuluessa olemme keränneet yhteensä 58.000 euroa, ja näillä varoilla on hankittu muun muassa laitteita, joilla lasten hoitoja voidaan toteuttaa, sekä erilaisia viihtyvyyttä parantavia pelejä, leluja ja sisustustarvikkeita, kertoo tapahtuman pääjärjestäjä, Promodel Oy:n toimitusjohtaja Jenni Ahola.

Mallitoimisto Promodel on järjestänyt pienille potilaille varoja kerääviä hyväntekeväisyysmuotinäytöksiä jo vuodesta 2004 asti ja gaalamuodossa juhlitaan nyt toista kertaa.