Näyttelijän Twitteriin murtauduttiin – kiusallinen tulos

Digi · Annika Kela

Vampyyripäiväkirjat-sarjan tähti Ian Somerhalder on ajautunut kiusalliseen tilanteeseen huomattuaan, että hänen Twitter-tililleen oli murtauduttu. Näyttelijäkomistuksen nimissä oli nimittäin julkaistu ex-tyttöystävälle osoitettuja viestejä.

Daily Mail -lehden mukaan Ian Somerhalderin nimissä oli julkaistu rakkaudenosoituksia näyttelijätär Nina Dobreville. Hakkerin tekemä pila ei naurattanut 36-vuotiasta näyttelijää, sillä hän meni vasta naimisiin näyttelijätär Nikki Reedin kanssa.

Hakkeri ehti julkaista yhteensä 15 viestiä Twitterissä, ennen kuin Ian huomasi tilanteen. Somerhalder ilmoitti faneilleen sosiaalisessa mediassa, että hänen tililleen oli murtauduttu, eikä hän ollut itse kirjoittanut Twitteriin ilmestyneitä sekavia viestejä.

Fanien mukaan tilanne oli kiusallinen, sillä huhujen mukaan Ian Somerhalderin ja Nikki Reedin suhde oli Nina Dobreville aikoinaan kova pala. Nina ei pitänyt siitä, että Ian alkoi seurustella hänen ystävänsä kanssa. Voisi luulla, että hakkeri on saanut hämmennystä aikaan ja Ian on joutunut selittelemään Nikki-vaimolleen, miksi hänen Twitterissään on exälle osoitettuja viestejä.